Egyéb kategória

Vállalkozói Kapcsolatépítő Klub – 2019. november 20.

Szerző: 2019.11.26. Nincs hozzászólás

Az irodánkban második alkalommal megrendezett Vállalkozói Kapcsolatépítő Klub hasonló érdeklődés mellett zajlott, mint az első alakalommal. Voltak régi és új résztvevők, így Posfai Tünde AL Team Coach, az est moderátora minden résztvevőnek lehetőséget adott arra, hogy bemutassa vállalkozását, beszéljen kicsit magáról és arról, hogy mivel foglalkozik.

 

Már a bemutatkozásoknál kirajzolódott, hogy vannak kapcsolódási pontok a résztvevők között, elindult egyfajta interakció, kérdésfelvetések sora. Annak ellenére, hogy volt, aki még csak most kezdi a vállalkozói létet és volt, aki már felépítette saját vállalkozását mindenki hasznos információkra lelt vagy az iroda szolgáltatási köréből, vagy az elhangzottak során. Egy idő után, végül a pályázatok, illetve az állami finanszírozási projektek és az azokról való információk hiánya köré összpontosultak a beszélgetések. Egyúttal irodánk is visszacsatolást kapott, hogy akik tőlünk kértek segítséget, biztatták kezdő vállalkozó társaikat, hogy vegyék igénybe irodánk szakembereinek segítségét konkrét kérdéseikben.

 

A jövőbeli jó kapcsolatok záloga, hogy a hivatalos két órás klubidőn túl szinte mindenki tovább maradt, a vállalkozók szabadon beszélgettek és egyeztettek egymással egy támogató közösség jegyében.