Egyéb kategória

Megtartottuk 3. Üzleti Klub rendezvényünket

Szerző: 2017.12.13. szeptember 5th, 2019 Nincs hozzászólás

Kötetlen légkörben tartottuk meg tegnap 3. Üzleti Klub rendezvényünket, melynek tartalma – hatósági ellenőrzések – aktualitást nyert azáltal, hogy csak úgy záporoztak a kérdések előadóink felé. A klubhangulatot jellemezte, hogy vendégeink már az előadások közben folyamatosan feltették kérdéseiket, miközben személyes kapcsolat épült az előadók és résztvevőink között, sőt vendégeink egymással is megbeszélték az aktualitásokat.

                                 

Első előadónk dr. Sabacz Róbert főosztályvezető-helyettes a munkaügyi ellenőrzésről beszélt, ismertette annak fogalmát, szabályait, résztvevőit.

Majd kitért a Met. személyi és tárgyi hatályára és az ellenőrzési tárgykörökre. Szó volt a munkaügyi ellenőrzés szabályairól is és a munkaügyi bírságokról és a hatósági nyilvántartásról.

 

Majd Velicsek Ildikó osztályvezető asszony prezentációját hallhattuk arról, hogy hogyan készüljünk fel a munkavédelmi hatósági ellenőrzésre.

Rengeteg képpel illusztrált gyakorlatias előadást hallhattak vendégeink.

 

Végül pedig Répássi Zsolt tűzoltó százados katasztrófavédelmi szemszögből beszélt és adott tanácsokat többek között a tűzvédelmi szabályzatok készítése kapcsán a szabályzat tartalmi követelményeinek ismertetése során. Gyakoriak az általános leírások – mint mondta – pedig jobb a cégspecifikus szabályzat. Így a cégeknek is könnyebb lenne.

 

Örülünk, hogy klub hangulatban zajlott rendezvényünk, mely ezáltal elérte célját. Vendégeink kielégítő és szakszerű gyakorlati tanácsokkal távoztak rendezvényünkről.