Kétnapos Start Up Mami! tréningünk első napján a résztvevők megismerkedtek egymással, elmondták, hogy miért jöttek, és mik az elvárásaik a második nap végére. Sokféle kérdéssel, céllal érkeztek az édesanyák: van akinek már van vállalkozása, van akinek van egy jó ötlete, de még nem indult el, és van aki épp most indította el saját cégét, és volt aki fejleszteni szeretne, kapcsolatokat építeni.

Már az első nap kiderült, hogy nagyon sokszínűek vagyunk: rövid idő alatt közösség formálódott, és lelkesen csinálták végig a különböző önismereti és problémamegoldó feladatokat a csoporttagok. Elméleti tudást szerezhettünk: karriertervezésből és hasznos jogi előadást is hallottunk Dr. Madar Kingától: mikor és hogyan indítsunk vállalkozást, mi szükséges egy vállalkozás beindításához. Egy kis énidőre is volt időnk és egy átmozgató, irodai jógát is beiktattunk az első napba.

A második napon időgazdálkodással és konfliktuskezeléssel foglalkoztunk. Délután Várszegi Anita marketing tanácsadó nagyon hasznos és értékes előadását hallgathattuk meg a hatékony marketing alapjairól: stratégiai tervezésről, célcsoportról, hogy hogyan lesz egy érdeklődőből vásárló, milyen a hasznos tartalom, és ezt hogyan kell elkészíteni.

  

 

Minden kedves Start UP Maminak kívánunk sok sikert és kitartást vállalkozásuk megalapításához, működtetéséhez. És ha megakadnátok, segítségre van szükségetek, akkor is itt vagyunk!

 

Az RV17 Iroda programjairól a www.rv17.hu oldalon és a facebookon is folyamatosan olvashatnak.

Start Up Mami! 2018. szeptember 25-26.