Egyéb kategória

Összefoglaló – A bevételnövelő üzleti kommunikáció titka c. workshopról

Szerző: 2022.06.09. Nincs hozzászólás

A budapesti Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda június 8-i szakmai workshopjának témája „A bevételnövelő üzleti kommunikáció titka” volt. Előadónk, Nagy Lehel – a Langmár Kommunikáció üzleti kommunikációs szakértője – tematikájában az értékesítést, marketinget, PR és blogírást, hírlevél és közösségi médiamegjelenést jelölte meg, valamint szó volt a privát és céges facebook oldalak megjelenéseiről is.

A háromórás workshopon Lehel gyakorlati feladatokkal is megmozgatta a résztvevőket. A vállalkozóknak a saját vállalkozásuk tevékenységét kulcsszavakban kellett jellemezni, amely a hatékony elérés, keresés miatt fontos. Egyértelműen tudni és tisztában lenni azzal, hogy vállalkozásunk miben jó, mik az erősségeink, és ezt merjük kommunikálni, megosztani, akár sikertörténetekben is. Nem bűn pozitív visszajelzéseket posztolni oldalainkon. SŐT!

Az előadás végén a visszajelzésekből is kiderült, hogy annak ellenére, hogy sokszínű közönség jött el hozzánk – ki induló vállalkozóként, ki kapcsolatépítés terén, ki egy-egy konkrét kérdésben – de hasznos, és gyakorlatban is hasznosítható tudással gyarapodott.