Egyéb kategória

Jöjjön el őszi programjaink egyikére!

Szerző: 2022.09.21. Nincs hozzászólás

Ősszel újra visszatérünk a munka világába. Nemcsak az iskola kezdődik, de a jól megérdemelt pihenés után újra feltöltődve vetjük bele magunkat a mindennapokba.

A Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Irodába is visszatért az élet, sorra térnek vissza asztalbérlőink, bár közülük sokan végig dolgozták a nyarat is.

Irodánk jellegéből adódóan a közösségi légkör eleve kedvez az információ-áramlásnak, de helyben elérhető, rendszeres tanácsadásokat is nyújtunk könyvelési-adózási és vállalkozásirányítási vonalon. Továbbá coaching is elérhető, sőt marketing, valamint online jelenlét felmérésével kapcsolatos tanácsadásokra is regisztrálhatnak nálunk az érdeklődők.

Az RV17 őszi programkínálatában helyt kap a rendszeres Vállalkozói Kapcsolatépítő Klub a kötetlenség jegyében, lesz ingyenes Nyílt Napunk is, továbbá részvételi díjas workshopot is terveztünk „Rásegítés!” címszóval, mely rendezvény lényege azon vállalkozókat, vállalkozni vágyókat ellátni az induláshoz, működéshez szükséges lendülettel és gyakorlatban hasznosítható ötletekkel, akik ügyfélszerzésben, szolgáltatásbővítésben gondolkodnak.

                                                                                                                    

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!