Egyéb kategória

Adótanácsadás – Ki veheti igénybe?

Szerző: 2022.11.29. Nincs hozzászólás

Ki veheti igénybe a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda szolgáltatásait?

Bárki, aki találkozik egy olyan témával, kérdéssel, mellyel nem boldogul. Bármilyen jól működő is egy vállalkozás, lehet bármennyire rátermett és sikeres egy vállalkozó, időnként vannak olyan élethelyzetek, vagy törvényi változások, módosítások, amikor szükség van a szakember segítségére.

Miért az RV17?

Irodánkban szakértő tanácsadó áll rendelkezésre, hogy segítse az eligazodást az ismeretlen vagy kérdéses területeken.

Az adózás a vállalkozás egyik legfontosabb pillére. Mindig naprakésznek és pontosnak kell lenni. A bevallások, szabályozások követése viszont nehéz feladat. Mindegy, hogy az illető egyéni vállalkozó kőműves, vagy 30 fős, informatikai cég vezetője, az adózásnak rendben kell lennie. A NAV nevének hallatára, a legtöbb embernek görcsbe rándul a gyomra, de a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda adótanácsadó szakértője minden kedden várja az ügyfeleket, hogy segítsen a felmerülő problémák megoldásában. Ez lehet pár kérdés, de lehet összetett, nagyobb terjedelmű probléma is.

Milyen ügyekben jöhetnek?

A már feltett kérdéseket, témákat képtelenség lenne felsorolni, de a legfontosabb, hogy minden ügyfél elégedetten, választ kapva a kérdésére távozott az irodából. Sokaknak egyetlen találkozó elég volt, többen viszont időről-időre visszatérnek és a szakértővel folyamatosan konzultálnak, közösen dolgoznak.

Irodánk egyik fő feladata, hogy segítse a helyi vállalkozókat. A tanácsadói árak is úgy lettek kialakítva, hogy mindenki számára megfizethetőek legyenek, annak érdekében, hogy a segítség ténylegesen elérhető legyen.

Éppen ezért, ha kérdése van, vagy éppen nem éri el könyvelőjét, vagy el szeretne igazodni az adózás útvesztőiben; ha érintette a Kata törvény változása és segítségre van szüksége, keresse az RV17 Irodát, kérjen időpontot adótanácsadónkhoz, aki személyesen, de szükség esetén online is várja ügyfeleit.

Munkatársaink elérhetősége: 06-1-920-1027, e-mail: info@rv17.hu.