Egyéb kategória

Tavasz és lendület

Szerző: 2023.03.13. Nincs hozzászólás

Tavasszal előbújik a napsütés, átmelengeti az embert, kinyílnak a hóvirágok és a fák rügyezése is  jobb kedvre derít bennünket. Bár sokan a tavaszi fáradságra panaszkodnak, mégis inkább nyitunk az újra és nem tudjuk nem észrevenni a természet ébredését!

A vállalkozóvá válásban is új lendületet adhat a tavasz, ha Ön most tervezi vállalkozás indítását, az RV17 Iroda kimondottan erre felépített csomagajánlata, a Kezdő Vállalkozók Komplex Csomagja Önnek szól. Ebben három tanácsadást talál, mely segítségére lehet az indulásban.

Itt a tavasz! Mozduljunk ki ne csak a természetbe, hanem kerüljön pezsgő vállalkozói környezetbe! Irodánk rendszeres klub rendezvénye a Vállalkozói Kapcsolatépítő Klub folyamatosan várja új tagjait. Legyen részese Ön is egy szakmai közösségnek, melyben a tudás és tapasztalatmegosztás kapcsán folyamatosan lendületben tarthatja vállalkozását!

Egy vállalkozásban a beosztottak megtartása, egyben a munkavállalói jó közérzet erősítése is fontos szempont, márciusi ingyenes Üzleti Klub rendezvényünk erre helyezi a hangsúlyt. Témája a munkaerő megtartás, kompenzációs lehetőségek. Klubeseményünk időpontja: 2023. március 22-én 17:00.

Ha felkeltettük érdeklődést, hívja munkatársainkat a 920-1027-es telefonszámon, vagy nézze meg honlapunkat: www.rv17.hu.

Regisztráció programjainkra: info@rv17.hu.