Egyéb kategória

Építsük fel online jelenlétünket!

Szerző: 2023.05.10. Nincs hozzászólás

Egy vállalkozás elindítása a tevékenység megszervezésén túl, az adminisztrációk, a számlanyitás és számlázási programok megismerésén túl nagy hírverést igényel. A lelkesedés megvan, de vállalkozásunk létét meg is kell ismertetni a nagyközönséggel.
Így vállalkozóként megkerülhetetlen az online jelenlét.

A Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda tanácsadásán Puczkó Ádám nemcsak a közösségi média-jelenlét és -kommunikáció terén tud segítséget nyújtani, de tapasztalata van a fizetett hirdetési kampányok és a weboldal készítés terén, továbbá megtervezi cégük online marketingjét valamint a hozzájuk tartozó folyamatokat. Fontos szerepe van a keresőoptimalizálásnak is, melyben Ádám költséghatékony tanácsokkal szolgálhat!

Minden ügyfélnél más és más a probléma, eltérő a motiváció, és mások az anyagi lehetőségek, amiből fel lehet építeni egy-egy megoldást a problémára.” – mondja Ádám.

Keresd az ONLINE JELENLÉT TANÁCSADÁST az RV17 honlapján a tanácsadások között: www.rv17.hu. Munkatársaink telefonon is rendelkezésre állnak. Tel: 06 1 920 1027.

Ha többet szeretnél megtudni a témáról jelentkezz SZAKMAI WORKSHOP rendezvényünkre: https://www.facebook.com/events/764633581874298
Regisztráció: info@rv17.hu.