Egyéb kategória

Üzleti arculat

Szerző: 2023.05.15. Nincs hozzászólás

Az árucikkek felkutatását, vásárlásaink nagy részét az interneten bonyolítjuk le. Ez alól a Te terméked, szolgáltatásod sem kivétel. Az online beszerzés lehetősége kiszélesítette a piacot, és a vállalkozónak egy hatalmas tömegből kell kitűnnie.

Vajon hogyan emelkedhetsz ki az átlagból? Hogyan különböztetheted meg magadat a versenytársak között? Szakértők szerint egy üzleti logó és a jól megtervezett arculat nagyban befolyásolja a cég jövőjét és forgalmát. Egy kifejező szimbólum, egy névjegykártya és profi weboldal – mindez egységes arculatban –  segít megismertetni Téged, kiemelni a Te szolgáltatásaidat, termékeidet. Mindebben az első benyomás jelentősége meghatározó!

Mit üzenjen a logó? Milyen egy jó névjegykártya? Szüksége van a Te vállalkozásodnak is weboldalra? Ezekre a kérdésekre (és ezenfelül még több témában is) biztosan kapsz válaszokat és gyakorlati útbaigazítást a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda 2023. június 7-i ONLINE JELENLÉT KISOKOS workshopján. Ne maradj le a versenytársak mögött!