Egyéb kategória

Légy jelen az online térben!

Szerző: 2023.09.05. Nincs hozzászólás

Nem elég az, hogy tudod, hogy vállalkozóként mit képviselsz és kiket szeretnél elérni. Kevés az, ha különleges a szolgáltatásod. Ha van vállalkozói weboldalad, még az sem garancia arra, hogy könnyen meg is találják cégedet az internet hatalmas információs tengerében.

A kulcs a folyamatos jelenlétben rejlik. Nem mindegy, hogy hol és hogyan mutatod meg magadat és termékedet. A cél az, hogy kitűnj a tömegből.

Weboldalra nem mindenkinek van szüksége, elegendő lehet egy webáruház is. A platform kiválasztásánál vedd figyelembe a célközönségedet és a saját teherbíró képességedet is! Fontos szempont, hogy könnyen tudd kezelni a választott oldalaidat, és rendszeresen töltsd is fel minőségi és figyelemfelkeltő tartalommal! Ehhez szakember segítségére is szükséged lehet. A brand építésén túl a minőségi tartalom gyártása és az üzenetek megfelelő megválasztása mellett az apróbbnak tűnő technikai kérdések is nagyban hozzájárulnak vállalkozásod online jelenlétének sikeréhez.

Gyakorlati workshopunkon szeptember 20-án útmutatást kapsz arról, hogyan válj láthatóvá az online térben! Online jelenlét kisokos szakmai workshop regisztráció: info@rv17.hu vagy érdeklődhetsz munkatársainknál a 920-1027-es telefonszámon.