Egyéb kategória

Frissüljön az RV17 segítségével!

Szerző: 2023.09.11. Nincs hozzászólás

Úgy érzed, elavult a honlapod? Céged arculatát is felfrissítenéd már? Nem tudod jól kihasználni a közösségi média előnyeit vállalkozásod számára, és óriási terhet jelent a rendszeres tartalomgyártás?  A fizetett hirdetéseid sem hozzák a várt eredményeket? 

A látszólag egyértelmű beállítások nem biztos, hogy minden esetben elérik a kívánt célt, ezért szükséges optimalizálni a kampányokat, így időt és pénzt spórolhatunk. A keresés optimalizálása akkor lesz teljes, hogy ha egy Google keresőbe bárki beírja az adott terméket vagy szolgáltatást, azután a keresőfelületen az első oldalakon szerepel a mi honlapunk. Nagy cégek sokat költenek fizetett hirdetésekre, ezáltal garantáltan előkelő helyre kerülnek a keresések során.

Jó hír, hogy ha egy-két praktikát, jó tanácsot betartunk, akkor több odafigyeléssel, jól tervezett blogokkal és kulcsszavakkal, de kevesebb pénzzel javíthatunk a felsorolásban való megjelenésünkön!

A szeptember 20-i Online jelenlét kisokos szakmai workshopon megtudhatod, miért nem működött eddig, és azt is elmondjuk, hogy hogyan csináld, hogy jöjjenek a megrendelések!

Az alapokat olyan szakembertől tanulhatod meg, aki állandó tanácsadóként is folyamatosan elérhető irodánkban.

Regisztráció: info@rv17.hu vagy érdeklődj munkatársainknál a 920-1027-es telefonszámon!