Egyéb kategória

Tudj meg mindent a stresszről az RV17 workshopján!

Szerző: 2023.11.29. Nincs hozzászólás

A stressz akár akarjuk, akár nem, de jelen van a mindennapjainkban. Mit tehetünk annak érdekében, hogy hatékonyabban védekezhessünk annak káros hatásaival szemben?

Biztos Te is megtapasztaltál már nehéz időszakokat az életedben, amik minden területen kimerítettek és leterheltek. Lehet, hogy szeretted volna másképp kezelni ezeket a helyzeteket, de nem tudtad, hogy hogyan csinálhatnád másképp.

Állandóan fáradtság gyötör? Könnyen elveszíted a türelmedet, és hamar ideges leszel? Folyamatos harcod van az idővel? A pihenőidődben is a feladataidra gondolsz, és nehezen tudsz lazítani? Legtöbbször nem tudod igazán élvezni a jelent, mert nyomasztanak a feladatok és a jövő?
Ha ezekre a kérdésekre nagyrészt igennel válaszoltál, akkor itt a helyed.

Megvizsgáljuk, mi is a stressz valójában, és hogy milyen hatással van az életünkre fizikai, mentális és érzelmi szinten. Megtudhatjuk azt is, hogy a mindannyiunkban meglévő szupererő, a reziliencia képességek közül melyek az erősségeink vagy gyengeségeink, mely területeken kell még fejlődnünk. Megismerhetjük azokat az eszközöket, amelyek segítenek a mentális egyensúly helyreállításában. Mert a szupererő tanulható és fejleszthető!

Léteznek olyan jól alkalmazható, hatékony, gyakorlati módszerek, melyek segítségével sikeresen megelőzhetjük és kezelhetjük a mindennapos feszült helyzeteket, legyen az munkahelyi vagy magánéleti jellegű. A hétköznapokba beilleszthető megelőzési technikák könnyedén megtanulhatók.

Az egyensúlyából kibillent fizikai állapotot a táplálkozással is képesek lehetünk helyreállítani.

A funkcionális táplálkozás egy élhető és élvezhető étrendet jelent, mellyel képesek lehetünk helyreállítani és az egészségünket megőrizni, fenntartani. Mindemellett kiváló eszköz a stresszel szembeni védekezésben is.

Mindent a stresszről, annak megelőzéséről és kezeléséről az RV17 STRESSZKEZELÉS workshopon december 6-án, szerdán 17 órakor!

A szabad helyeinkre 5 000 Ft-ért lehet regisztrálni: info@rv17.hu.

 

Előadók: Pozsgai Anita coach, szupervizor és Ábrahámné Bergmann Anna táplálkozási és életmód-tanácsadó, Táplálko-ZÓNA – Funkcionális táplálkozás tudatosan

Helyszín: RV17 Iroda – Budapest, Pesti út 80. Regisztrálj az info@rv17.hu e-mail címen vagy a +36 1 920 1027 telefonszámon!