Egyéb kategória

Nézzük, melyek a nyári ünnepnapok és milyen jeles napokat ismerünk?

Szerző: 2024.07.26. Nincs hozzászólás

A nyári hónapok bővelkednek a jeles napokban. Néhányat ezek közül, a teljesség igénye nélkül egy kis összefoglalóban megemlítünk.

Június 2-án tartjuk a pedagógus napot, melyen minden diák virággal és egyéb jókívánsággal köszönti tanárait. De rögtön utána június 4-én jön a környezetvédelmi világnap, mely szintén örök aktualitásként van jelen mindennapjainkban. Hiszen egy élhetőbb, fenntarthatóbb bolygón szeretne élni minden ember. Június 21-e a zene ünnepe. Hogyan is élhetnénk dallamok nélkül? – tesszük fel a kérdést. Egy-egy munkában eltöltött nap után, a relaxációnkat is segítheti egy jól megválasztott zenemű, vagy kedvenc együttesünk számainak meghallgatása.

De nemcsak környezetünk, saját egészségünk is fontos mindennapjainkban, álljon itt a sorban az egészségügyi dolgozók szünnapját hozó Semmelweis nap, július 1-e, azaz a magyar egészségügy napja.

A pénzvilág is tartogat egy születésnapot, hiszen augusztus 1-jén lépett forgalomba a Forint. Augusztus 9-e a közösségi iroda világnapja, erről bővebben mi is megemlékezünk majd. Gondolhatunk még nyáron a fiatalokra is, nekik is tartogat egy világnapot ez a nyári hónap: augusztus 12-én van a fiatalok világnapja. Mivel is zárhatnánk a sort, ha nem augusztus 20-ával, az államalapítás ünnepnapjával. Ez az a nap, amikor a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda is zárva lesz.

 

De minden más napokon az ajtónk nyitva áll a vállalkozók és vállalkozni vágyók, valamint asztal- és terembérlőink előtt.

 

Jöjjön el, és érdeklődjön szolgáltatásainkról a nyáron is!

www.rv17.hu info@rv17.hu Tel: +36 1 920 1027

#rv17 #közösségiiroda