Egyéb kategória

Tanulj és vállalkozz!

Szerző: 2024.08.21. Nincs hozzászólás

Kiváló a terméked, de a vevők mégsem találnak rád? Remek az általad kínált szolgáltatás, és az üzlet is jó helyen van, de elmaradnak a vásárlók?  Itt az ideje a tanulásnak!

Sokan úgy vélik, hogy egy remek ötlet garantálja is egy vállalkozás sikerét, és csak kevesen gondolják azt, hogy próbálkozás helyett tudatos építkezésre van szükség. A tanulás fontossága a tervezés során, még mielőtt belefognánk a vállalkozásba, kiemelt fontosságú, és legfőként a vállalkozói kompetenciák, az adózási ismeretek, valamint a marketing területeken való jártasság megszerzésére irányul. Sőt, a továbbiakban is készüljünk fel az állandó tudásszerzésre, hiszen a vállalkozói lét a folyamatos tanulásról is szól.

Az üzleti ötleten kívül célszerű tájékozódni, hogy milyen vállalkozási formát érdemes választanunk, és hogy ezzel milyen bevallási és befizetési kötelezettségeink keletkeznek. A Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Irodában elérhető a kezdő vállalkozók számára egy teljes körű vállalkozásindítási csomag ügyintézési segítséggel együtt. Ha működő vállalkozás szorulna patronálásra pénzügyi eredménytelenség miatt, Szalai Lajos adószakértő adóoptimalizáló tanácsadása lehet segítség. Hosszú távú pártfogó adómentorálásra is van lehetőség, mellyel a cégtulajdonos válláról levesszük a teljes könyvelés és a bevallások elkészítésének terhét is, emellett hat alkalmas konzultáció lehetőségét is felkínáljuk a vállalkozói tevékenység felügyeletével, követésével együtt.

Nemcsak a tervezés során, de egy már működő vállalkozás esetleges elakadása okainak megértésében is segítséget nyújt az iroda Hajdú Éva karriertanácsadó és coach szolgáltatásain keresztül. Erről részletes információt korábbi írásunkban itt olvashatsz: https://rv17.hu/2024/02/23/ingyenes-coaching-delutan-az-rv17-irodaban/

Induló és működő vállalkozók közös problémája az eladás, az online jelenlét és elérhetőség. Puczkó Ádám online marketing szakember felméri céged jelenlegi hirdetési és reklám tevékenységét, és kidolgozza a vállalkozás piacra lépését, digitalizációját, közösségimédia-jelenlétét és megtervezi a további online kommunikációt, a jövőbeli hirdetési kampányokat, vállalva akár a weboldalad elkészítését is.

Az önképzésre fordított időt, legyen az tanfolyam vagy tanácsadás, a hatékonyság növelésébe fektetjük. Folyamatosan fejleszteni önmagunkat, akár a vezetői készségek terén vagy a személyiségfejlődésünkben, a vállalkozásunkat erősítő, megtérülő befektetés garanciája.

www.rv17.hu  info@rv17.hu  +36 1 920 1027

#rv17 #tanácsadások #tanuljésvállalkozz