Egyéb kategória

Szeptemberi Vállalkozói Klub meghívó

Szerző: 2024.09.03. Nincs hozzászólás

Kedves Vállalkozók!

Szeptember 25-én az RV17 közösségi irodában 17 órakor újra Vállalkozói Klub! Indítsuk együtt az őszt egy izgalmas pénzügyi témával nem mindennapi módon!

Vendégünk Mogyorósi Ágnes, pénzügyi jövőtervező és céges immunrendszer tréner lesz, aki cégtulajdonosoknak és vállalkozóknak segít abban, hogy növelni tudják a cég és a tulajdonosok anyagi biztonságát. Ügyfelei a leggyakorlatiasabb magyar pénzügyi tanácsadónak tartják. Munkája során azt a tudományos felismerést használja, hogy csak akkor tudunk erőt kifejteni, ha mi magunk szilárdan állunk a saját lábainkon.

30 éves pályafutása alatt belülről ismerte meg a vállalkozásokra ható külső nyomáspontokat, azaz a NAV-BANK-KÖNYVELŐIRODA szentháromságát, vállalkozóként pedig maga is megküzdött azzal, hogy milyen az, mikor kicsi az erő a külső nyomások leküzdéséhez és nincs elég erő a terjeszkedéshez. Tudását megosztva rámutat arra, hogy melyik az a 8 tartóelem, amit belülről megerősítve a vállalkozás ellenállóvá válik bármilyen külső nyomással szemben, és nagy erőt tud kifejteni a terjeszkedés irányába különösebb erőfeszítés nélkül. 

A legtöbb kisvállalkozó azért indította el a vállalkozását, hogy anyagi függetlenséget, stabilitást, biztonságot, és egyfajta szabadságot érjen el általa. Mégis sokan a saját vállalkozásuk foglyaként élnek. Keveseknek sikerül valóban elérni azt az egzisztenciát, amire vágynak, és rengeteg energiájukat emészti fel, hogy fenntartsák a sikeresség képét. Sok cégvezető azt gondolja, hogy a pénzügy mechanikusan működik, és elég azt tudni, hogyan osszák be, amijük van.

A legnagyobb kérdés azonban nem az okos „beosztás”, hanem hogy hogyan lesz elegendő pénz a cégben?

A válasz a pénzügyi menedzselés vagy pénzügyi jövőtervezés, azaz egy olyan rendszer felállítása, melynek segítségével stresszmentesen és fokozatosan kialakíthatjuk a rutinszerű adminisztrációt, aminek a segítségével a pénzügyi döntésekre ráfordított idő a töredékére csökken.

A rendszer egyik óriási előnye, hogy a látványos eredmények eléréséhez nincs szükség szakmai előképzettségre. A rendszer képes majdhogynem önmagát javítani, hisz ránézésre felfedezhető benne bármilyen elakadás, így egyből ott javítható, ahol szükséges.

Ha érdekelnek a részletek, várjuk jelentkezésedet a Klubba az info@rv17.hu címre!

www.rv17.hu #vállalkozóiklub #pénzügyijövőtervezés