Egyéb kategória

Női Feltöltő Napok az RV17 Irodában Budapest XVII. kerületében

Szerző: 2023.11.23. Nincs hozzászólás

2023. november 22-én ismét egy nagyon jól sikerült és hasznos program zajlott a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Irodában (1173. Budapest, Pesti út 80). Az életmódváltás és női önbizalom növelés témakörét jártuk végig két előadónk segítségével.

Takács – Naár Emese a tudatos egészség, mint a vállalkozásod alapja című előadásában olyan témákat érintett mint: felkészülés a változásra, miért félünk az életmódváltástól. Részletesen felvázolta az általa kidolgozott Penthouse- modellt, aminek pillérei, lépésről lépésre, segítségünkre lehetnek egy jobb és tudatosabb életvitel kialakításához.

Második előadónk, Ács – Rigóczky Krisztina a gátló hitrendszerek fontosságáról beszélt, hogy vajon miért nem sikerül sokszor a változásokat elérnünk, és ennek milyen okai lehetnek. Család, környezet, viselkedés, szokások, képességek mind mind jelen vannak és befolyásolnak bennünket abban, hogy sikeresek és változásra készek legyünk.

Következő programunk november 29-én lesz 17 órai kezdettel a Pesti út 80. szám alatti közösségi irodánkban. Stílustanácsadó és kozmetikus segítségével kaphatunk tanácsokat hogyan legyünk csinosak öltözködésünk és a színek helyes használatával, illetve hogyan emelhetjük ki természetes szépségünket, előnyös adottságainkat.

Részletekről érdeklődjön a 920-1027-es telefonszámon, vagy regisztráljon online az info@rv17.hu e-mail címen! Részvételi díj: 5000 Ft.