Egyéb kategória

Ingyenes mikrohitel börze az RV17 irodában

Szerző: 2024.04.29. Nincs hozzászólás

Újra várjuk a vállalkozókat május 8-án, szerdán a 15 órától kezdődő díjmentes egyéni konzultációra. A délután során egyórás időkeretben cégére szabott tanácsadás várja, ha vállalkozása van, vagy vállalkozást tervez, és pénzre lenne szüksége. A Fővárosi Önkormányzat által 1993-ban alapított Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány célja a budapesti vállalkozások – elsősorban a kkv-k és az induló vállalkozások – segítése a növekedésben és az innováció erősítésében. A BVK több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a helyi vállalkozások, kkv-k mikrofinanszírozásában és mentorálásában.

Hiteleik széles körű felhasználási lehetősége biztosítja a vállalkozások fejlesztési terveinek megvalósulását, ha modernizálni vagy bővíteni szeretné cégét, akkor is ha ingatlant vásárolna, felújítana vagy eszközvásárlásra fordítaná az igényelt beruházási hitelt. A tartós forgóeszköz hitelek árukészlet vásárlásra és anyagbeszerzésre is költhetők, de likviditási problémák kezelésére is kínálnak terméket, mellyel visszatöltődő jelleggel finanszírozhatja a hiányt.

A hitel összege legfeljebb 15 millió Ft, a futamidő hossza 180 hónap lehet, 12 hónap türelmi idővel. Az éves kamat maximum 7,9 %. Az sem probléma, ha nem rendelkezik önerővel.

A különböző konstrukciók egyik előnye, hogy a teljes futamidőre előre kalkulálható, és rendkívül kedvező kamatozással (akár 2 % induló kamattal) számolhat. Rejtett költségektől nem kell tartani, semmilyen egyéb díj nem kerül felszámításra. A megfelelő hiteltermék kiválasztásában és a hitelkérelem összeállításában is segítséget kap a Közalapítvány munkatársaitól.

Az egyórás egyéni tanácsadás ingyenes, de a helyek korlátozott száma miatt regisztráció és időpontfoglalás szükséges az info@rv17.hu címen!

www.rv17.hu

#vállalkozásfejlesztés #mikrofinanszírozás #vállalkozóihitelek #ingyenestanácsadás