Egyéb kategória

Hét éves az RV17 közösségi iroda

Szerző: 2024.09.11. Nincs hozzászólás

A Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda hét éve fogadja a kerületi vállalkozókat vagy vállalkozást indítani szándékozókat. Havi bérlés keretein belül irodai asztalokat és azt kiegészítő szolgáltatásokat kínálunk Budapest XVII. kerületében, elsősorban kerületieknek, de szívesen várjuk az agglomerációból érkezőket is. Ezen felül célunk, hogy további, vállalkozóknak szóló szolgáltatásokkal egészítsük ki, könnyítsük meg a vállalkozók mindennapjait.

Workshopokat, vállalkozói klubokat is tartunk, és sokszínű szakmai tanácsadással támogatjuk a vállalkozások fejlődését. Büszkék vagyunk arra, hogy az évek során több kezdő vállalkozó indulását segítettük tanácsadásainkkal, és a nálunk kialakult vállalkozói közösségben egy egymást segítő, kellemes és barátságos légkörben zajlanak vállalkozóink mindennapjai.

Minden évben Nyílt Nap keretein belül ingyenesen vehetik igénybe szolgáltatásainkat. Ebben az évben 2024. október 9-én, szerdán egész nap várjuk az érdeklődőket, ingyenesen jelentkezhetnek tanácsadásainkra, megismerhetik Irodánkat, és feltehetik kérdéseiket vállalkozási tanácsadóinknak.

HA ÖN IS VÁLLALKOZÓ, VAGY VÁLLALKOZÁST TERVEZ, NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET! ISMERJE MEG A COWORKING NYÚJTOTTA ELŐNYÖKET, VAGY KÉRDEZZEN DÍJMENTESEN TANÁCSADÓINKTÓL!

A következő témákban kereshetnek bennünket: mikrohitel, life coaching és karriertanácsadás, üzletviteli, pénzügyi vagy biztosítási tanácsadások, adótanácsadás és online-jelenlét felmérése marketing tanácsadással.

A rendezvény előzetes regisztrációhoz kötött!

www.rv17.hu info@rv17.hu. Tel: 920-1027

#nyíltnap #ingyenestanácsadás #hétévesazrv17