Egyéb kategória

Lépéselőnyben a vállalkozásod

Szerző: 2024.09.16. Nincs hozzászólás

Vállalkozni szeretnél, de nem tartod magad vállalkozó típusnak? Az ötlet már megvan, de nem tudod, hogyan indulj el? Elindultál, de igazából nem tudod, hogy pontosan mit szeretnél?

Ha alig tudsz lépést tartani a talpon maradásért vívott küzdelemben, és szeretnéd megerősíteni vállalkozói tudásodat és belső erőforrásaid, akkor az RV17 közösségi iroda őszi program-sorozata neked szól. Maradj lépéselőnyben már az indulás tervezésénél, sőt akkor is, ha már régóta taposod a vállalkozói utat! Építsd tudatosan a vállalkozásodat!

A Lépéselőnyben a vállalkozásod októberi workshop-sorozat kezdő, újrakezdő vagy változást tervező vállalkozóknak egyaránt ajánljuk. A coaching módszertant alkalmazva végigvesszük a legtipikusabb hibákat, melyek előfordulhatnak egy vállalkozás életében. A márkaépítés, pénzügyi tervezés, stratégia és kommunikáció gyakorlati témáin túl a vállalkozói szemlélet és a személyes erőforrások megerősítése, valamint a gondolkodásbeli akadályok leküzdése is középpontba kerül a három alkalmas program során.

További részletekről az info@rv17.hu címen vagy a +36 1 920 1027 telefonszámon érdeklődhetsz.

www.rv17.hu  #lépéselőnybenavállalkozásod #tudatosvállalkozásépítés