Egyéb kategória

Októberi Vállalkozói klub meghívó

Szerző: 2024.10.14. Nincs hozzászólás

Kedves Vállalkozók!

Október 30-án az RV17 közösségi irodában 17 órakor újra Vállalkozói Klub! Mindenkit érintő, húsbavágó kérdést feszegetünk: létezik-e stresszmentes időgazdálkodás? Vendégünk a témában szakértő Molnár Mara sport mentál- és csapatépítő tréner, sport coach lesz. Válaszokat keresünk arra, hogy hogyan gazdálkodjunk hatékonyan az időnkkel anélkül, hogy stresszbe kerülnénk. Megismerjük a legjobb technikákat a fókuszálásra, a prioritások kezelésére és a stressz csökkentésére, hogy még produktívabbak és kiegyensúlyozottabbak legyünk.

A mentális felkészítés fontossága és jelentősége napjainkban egyre elfogadottabb, a fejben erős sportolók helyzeti előnybe kerülnek társaikkal szemben, képességeiket jobban ki tudják bontakoztatni. A mentáltréning, coaching során nem csak a sportban, hanem a mindennapi életben hasznos képességeik is fejlődnek. A mentáltréning a vállalkozókat is segítheti abban, hogy mentálisan erősebbek, rugalmasabbak és kiegyensúlyozottabbak legyenek, ami hozzájárul a vállalkozásuk hosszú távú sikeréhez és fenntarthatóságához.

Az eredményesség feltétele a tréning során a partneri együttműködés, melynek az ítélkezésmentes bizalmi légkör ad alapot. Az erősségekre és a meglévő erőforrásokra helyezve a hangsúlyt, továbbjutunk a kritikus helyzeteken, és elérhető a kitűzött cél. A tudatosság és a tudatosítás előmozdításával jól alkalmazható és működő rutinok alakíthatók ki a mentális egyensúly megtalálása és megtartása érdekében.

Szakítsatok időt a klubra, ahová Horváth András klubvezetővel várunk Benneteket!

www.rv17.hu +36 1 920 1027 info@rv17.hu

#vállalkozóklub #stresszmentesvállalkozás #időgazdálkodás