Egyéb kategória

Második alkalommal került megrendezésre a Rákosmenti Üzleti klub 2017. november 28-án.

Szerző: 2017.11.28. szeptember 5th, 2019 Nincs hozzászólás

Fohsz Tivadar alpolgármester úr nyitotta meg a rendezvényünket. Bizakodva vázolta a Rákosmente Önkormányzat terveit, mellyel segíteni kívánják a kerületi kkv-kat. Egyben szeretnék fellendíteni a leendő vállalkozók kedvét is, melyben az RV17 Iroda is aktív szerepet vállal, hiszen létrehozásával pont ezt a szándékot erősítette meg az Önkormányzat.

 

 

 

 

Családias légkörben, oldott hangulatban hallgathattuk meg a részvevőkkel dr. Kékkői Zoltán (Hive Creative Kft.) előadását a kis- és középvállalkozók munkaerő toborzási és -megtartási problémáiról, lehetőségeiről. Főbb problémák között kiemelésre került, hogy a kkv-k alulértékelik a külső- és belső kommunikáció jelentőségét, mint toborzási lehetőséget és a munkaerőmegtartó szerepét. Ma már a munkabéren felül fontosabb szempont lehet a béren kívül biztosított cafeteria, a valóban családias hangulat, az inspiráló munkakörnyezet, a fejlődési lehetőség, a családbarát munkahely.
Az RV17 Iroda többek között büszke arra, hogy a munkaasztalok kialakítása segíti a coworkereink hatékony munkavégzését a leszabályozott irodai lét helyett.

 

 

 

 

Második előadásként Veróczky Dorottya (Dande Office Bt.) ismertette meg a munkavállalók után járó adókedvezményeket. Habár a lehetőségek korlátozottak jelenleg az adott feltételek mellett a szociális járulékot lehet mérsékelni, vagy teljes egészében kiváltani.
Irodánk új szolgáltatása az adott fogadó órák keretein belül szakértő tanácsadókkal segíti a betérő vállalkozókat, leendő vállalkozókat. Adó-, könyvelési-, vállalkozásjogi-, vállalkozásbiztosítási-, gazdasági szakjogi tanácsadókkal várjuk a szíves érdeklődőket.

 

 

 

 

 

Továbbra is nagy érdeklődés van a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Rákosmenti Önkormányzat együttműködésével életre hívott Mikrohitel program iránt. Irodánkban előre egyeztetett időpontban szintén várjuk a Mikrohitel iránt érdeklődőket.