Egyéb kategória

Vállalkozói Kapcsolatépítő Klub – 2020. február 26.

Szerző: 2020.02.27. Nincs hozzászólás

A Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda idei első Vállalkozói Kapcsolatépítő Klubját 2020. február 26-án tartottuk. Posfai Tünde, a klub háziasszonya indító témaként természetesen a farsang kapcsán a „Jövő év ilyenkor hogy fogunk kinézni?” kérdést tette fel. „Mik a tervek és mit szeretnénk elérni?” – ezekre a kérdésekre keresték a választ vállalkozóink. A jelenlévők átlagosan 30%-ának ez az év a befektetés éve lesz: termékfejlesztésre, tárgyi eszköz beszerzésre illetve a saját képességeik fejlesztésére fordítják a legtöbb tudást, energiát és pénzt. Mindezeken túl jelentős a cégek marketingre szánt kiadása is. A témához visszacsatolva ehhez mérten írták le és jellemezték magukat a résztvevők „jelmezben”.

Általánosságban klubrendezvényeinken három féle csoport van jelen: a most induló vállalkozások; a már működő és fejlődésben lévő vállalkozások, ahol éppen a bővítést tervezik, mert egyedül már nehéz menedzselni minden területet; illetve olyan vállalkozások, ahol vége felé tart a termékérettség és az értékesítésen kell gondolkodni.

Elmondhatjuk, hogy minden rendezvényünk más és más, de a jövőben is teret adunk vállalkozóinknak  az intenzív kapcsolódásra, hiszen a 3 alkalmas kedvezményes bérlet megvásárlásával még további két alkalommal fognak találkozni: április 29-én és június 10-én. 

Ezeken az alkalmakon további lehetőségük nyílik a tapasztalatok és a sikerek megvitatására, új kapcsolatok kialakítására.