Egyéb kategória

Három éve a rákosmenti vállalkozók szolgálatában az RV17 Iroda

Szerző: 2020.10.16. Nincs hozzászólás

 

Három év nagy idő, akár egy gyermek, vagy egy vállalkozás, de egy iroda életében is. Idén már 3 éve, hogy a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda megnyitotta kapuit. Az első évben megtettük kezdeti lépéseinket, felmértük a helyi igényeket és felépítettük kapcsolatunkat a vállalkozói szférával, illetve a helyi szervezetekkel. Szó szerint felhelyeztük magunkat a térképre a Google Maps alkalmazásban és szórólapokon hirdettük irodánk szolgáltatásait, elsősorban a coworking nyújtotta irodai asztalbérlési lehetőséget. Kitaláltuk és nevet adtunk az Üzleti Klubnak és megtartottuk első Vállalkozásindítási Workhopunkat a kezdő vállalkozóknak, vállalkozni vágyóknak.

Jött a második év. Akárcsak egy kisgyermek, mi is megtanultunk kommunikálni. Elkészült honlapunk, kezdtük a facebookon is hirdetni rendezvényeinket. Hallattuk hangunkat, egyre több rákosmenti vállalkozóhoz, vállalkozni vágyóhoz eljutott az RV17 Iroda és a vállalkozásfejlesztési tanácsadásaink híre. Végre vállalkozói közösségi tér lettünk, információs pont, ahogy céljaink között is megfogalmaztuk ezt!

A harmadik évben egy újfajta kihívás elé kerültünk. A pandémiás helyzet mindent átalakított a világban, új stratégiákat kellett kidolgozni. A kisgyermek életének ebben a szakaszában már nemcsak visszatükrözi, alakítani is kívánja környezetét. Nekünk is reagálni kellett a világra és úgy alakítottuk irodánk tevékenységét, hogy otthonról, home office-ból is fent tudtuk tartani a vállalkozókat segítő tanácsadásokat. 

Nyár végétől az RV17 Iroda újra megnyitotta kapuit és mind a coworking, mind a tanácsadások, a terembérlés újra keresettek a vállalkozóink körében. Külön öröm számunkra, hogy rendezvényeinket is látogatják, várják és az aktuális és hasznos információkat első kézből adhatjuk át, oszthatjuk meg a résztvevőkkel. 

Új célok vannak, és jönnek, többek között, hogy további alkalmakat és lehetőségeket találjunk a vállalkozók támogatására, újabb célcsoportokat szólítsunk meg. Akár egy vállalkozásban, nálunk is fontos a folyamatos megújulás és a töretlen lelkesedés.

                                                                                                                                                                                     Boldog születésnapot RV17!   

Haladunk tovább a fejlődés útján!