Egyéb kategória

Tanácsadások 2021-ben akár online is

Szerző: 2021.01.06. Nincs hozzászólás

 

A Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda idén is nyújtja a jól megszokott tanácsadási szolgáltatásait, igen kedvező feltételekkel. Amennyiben jogi ügyekben, vagy könyveléssel kapcsolatban, vállalkozás indításakor, de akár álláskereséshez kapcsolódóan lenne kérdése, nálunk egy óra alatt személyre szabott válaszokat kap.  Időpontját irodánk munkatársainál foglalhatja le telefonon a 920-1027-es telefonszámon, vagy e-mailben az info@rv17.hu e-mail címen. Széleskörű szolgáltatási palettánk idén is elérhető, akár pénzügyi tanácsokra vagy marketing kommunikációhoz kötött kérdése lenne, irodánk szerződött tanácsadói a rendelkezésére állnak. Az árlistát honlapunkon megtalálják.

Fontos hozzátennünk, hogy a mai megváltozott, pandémiás helyzetben tanácsadóink nyitottak rá, hogy akár e-mailben, vagy on-line formában előrefizetés után a tanácsadást lebonyolítsuk. Ilyen esetben számla alapján átutalással tudnak irodánknál fizetni. 

 

Népszerű tanácsadási témáink között szerepelt tavaly a KATA változásokkal kapcsolatos kérdéskör, a munkahelyváltás, álláskeresés, vállalkozóvá válás kapcsán tevékenységi kör választása, hogy milyen vállalkozási formát érdemes választani, hogyan számlázzunk, milyen szerződéseket kössünk, hogyan kezeljük az adatokat, adatvédelem, GDPR, megbízási szerződések.

Ezeken túl népszerű irodánkban a coaching is. Hogy hogyan legyen újra motivált? Hogyan gazdálkodjon jól az idejével? Ezekben a kérdésekben tud segíteni tanácsadónk, ha elakadna.

Keressék az RV17 Irodát 2021-ben is, ha tanácsadásra van szükségük!