Egyéb kategória

Miért jó közösségi irodában dolgozni? Mi tudjuk itt az RV17-ben!

Szerző: 2022.01.28. Nincs hozzászólás

Miért jó közösségi irodában dolgozni?

Manapság már nem ritka dolog, hogy egy vállalkozó, főleg, ha egyéni vállalkozó, esetleg kezdő a szakmájában nem feltétlenül bérel irodát, hanem úgy dönt, hogy asztalt bérel egy közösségi irodában, mai modern szóval coworking szolgáltatást vesz igénybe.

Vannak olyan irodák, ahol pár órára vagy 1-1 napokra is lehet munkaállomást bérelni, de jellemzően egy teljes hónapra, vagy hosszabb távra áll rendelkezésre a bérlési lehetőség. Ez egy teljesen egyedi munkastílus, hiszen a munkavégzés egy közösségi térben történik, kicsit hasonlóan, mint a nagy irodaházak egyteres irodáiban.

Azon túl, hogy ezekben az irodákban minden technikai feltétel adott (internet, számítógép, nyomtató, telefonszoba, fénymásolás) a tárgyalásokra igénybe vehetőek minden ilyen helyen tárgyalók, vagy éppen előadótermek, ha rendezvényeket szerveznénk. Projector és vetítővászon alapvetően biztosított, sok helyen még flip-chart tábla is rendelkezésre áll.

Költség-hatékony megoldás

Mindenféleképpen költséghatékony megoldást nyújt a coworking, hiszen már 15.000 Ft-tól lehet valakinek egy „működő irodája”. Arról nem is beszélve, hogy nincs szükség 2-3 havi kaució előzetes kigazdálkodására.

Közösség-kapcsolatok építése

A közös konyhahasználat, a közösségi terek alkalmat adnak arra, hogy az együtt dolgozók egy kicsit megismerjék egymást, jó és tartalmas kapcsolatok kialakítására van itt mód a szellemi tevékenységet végzők körében.

Egy közösségi iroda mindenképpen inspirálóbb környezet az otthoni munkavégzéssel szemben, aki itt dolgozik, jobban oda tud koncentrálni a munkára, mert nincsenek zavaró körülmények, könnyebben tartja be a határidőket, javul az interakciója és ezáltal akár még nagyobb bevételt is tud elérni.

Mit nyújt még az RV17 Iroda?

Azon túl, hogy coworking és tárgyalóbérlés is elérhető, nálunk az RV17 Irodában Budapest XVII. kerületében, helyben tanácsadási szolgáltatásokra lehet regisztrálni, illetve havi rendszerességgel Üzleti Klubot és Vállalkozói Kapcsolatépítő Klubot tartunk, azzal a céllal, hogy együtt építsük Rákosmente Vállalkozói Közösségét és minél több aktuális információval lássuk el a helyi vállalkozókat.

 

Tájékozódjon Ön is a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda szolgáltatásairól az info@rv17.hu e-mail címen,

vagy keresse munkatársainkat a 920-1027-es telefonszámon!