Egyéb kategória

Online Jelenlét szakmai workshop – 2023. szeptember 20. – összefoglaló

Szerző: 2023.09.29. Nincs hozzászólás

Szakmai workshopunkat Budapest XVII. kerületi irodánkban azoknak a vállalkozóknak hirdettük meg, akik vagy induló vállalkozóként, vagy már működőként elveszve érzik magukat az internet világában, vagy tudásukat és ezáltal ügyfélkörüket vagy bevételüket szeretnék megnövelni.

Puczkó Ádám, online marketing szakértő előadásából megtudhattuk, hogy a mai világban elengedhetetlen, hogy jelen legyünk a világhálón. Továbbá kellő részletességgel a következő témákat járták körül a résztvevők a csaknem két órában: hogyan képviseltesse magát egy vállalkozás az online térben, social media megoldások, keresőoptimalizálás alapjai, van-e szüksége egy vállalkozásnak weboldalra, online hirdetési megoldások és azok optimalizálása, illetve az ideális és helyes logók ismérveit is megismerhették a résztvevők.

A szakértő minden témához az életből merített példákat, hogy a teljesen kezdők részére is érthetőek legyenek az elhangzottak. Bár a megjelent vállalkozók teljesen eltérő területen tevékenykednek, mégis a közösségi média előnyeinek kihasználására és a helyes és megfelelő alkalmazásra mindenkinek szüksége van.

Hogy melyik felületet használjuk, arra nincs előre megírt forgatókönyv, de tudnunk kell melyik platform áll a legközelebb a célközönséghez, kísérletezni kell és érdemes is, arra kell fókuszálnunk, ami nekünk jól megy, és ne felejtsük el, hogy legyen egy előre megtervezett stratégiánk!

Összességében az a vállalkozás tud megfelelően megjelenni a világhálón, aki rendezetten felépítette magát, összeszedett értékrendet, hasznosítható információt, tudást sugároz, és tud rendszerben gondolkodni!

Amennyiben Ön is úgy gondolja, hogy érdemes cége online-jelenlétével foglalkozni, és befektetni a tudásba, szakértőnket a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Irodában a Pesti út 80. szám alatt reggel 8 – 20 óra között, előre egyeztetett időpontban személyesen megtalálja tanácsadás keretein belül. Időpont-foglalás telefonon: 920-1027.