Egyéb kategória

Közösségi iroda költséghatékonyan

Szerző: 2024.01.19. Nincs hozzászólás

Közösségi irodában dolgozni ma már egyre népszerűbb dolog. A legsúlyosabb érv mellette a költséghatékonyság.

Az RV17 közösségi iroda példáját véve egy helyi vállalkozó 22 000 Ft-ból letudja a havi irodabérlést, a rezsi költségeket, a takarítás díját, az internet szolgáltatást, az irodaberendezést bútorokkal, számítógéppel, sőt a portaszolgálatot is. Az RV17 ezen felül ingyenes nyomtatási lehetőséget, tárgyalóterem használatot és klubtagságot, valamint kedvezményes nyomdai szolgáltatásokat biztosít a szerződött asztalbérlőnek, ráadásul a napi kávé és tea fogyasztásáról is díjmentesen gondoskodik az iroda.

A fentieket figyelembe véve közösségi irodában dolgozni nemcsak olcsó, de kényelmes megoldás kezdő és régóta működő vállalkozók esetében is. További igény esetén jól felszerelt termei projektorral, vetítővászonnal és flip-chart táblával állnak rendelkezésre rendkívül kedvező feltételekkel.

A belső tereket letisztultság, igényesség jellemzi, minden szempontból alkalmas a zavartalan, ösztönző és eredményes munkavégzéshez. Kellemes közösségi terei az itt dolgozók kapcsolatépítésének adnak helyet. Az iroda elhelyezkedését tekintve Budapest XVII. kerület városközpontjához közel, nagyon jól megközelíthető helyen található, a közelben ingyenes parkolási lehetőséggel.

Ha szeretne asztalt bérelni nálunk, forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

www.rv17.hu +36 1 920 1027 info@rv17.hu

#közösségiiroda #stophomeoffice #nedolgozzotthonról #coworking