Egyéb kategória

Akkor vegyük át újra

Szerző: 2024.06.10. Nincs hozzászólás

Ismétlés a tudás anyja, tartja a mondás, de ha Ön még nem ismeri a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Irodát, kérjük, látogasson el honlapunkra, ahol sokféle hasznos információt megtudhat rólunk!

Weboldalunk bemutatkozás is egyben, ahol megláthatja, hogy milyen sokszínű szolgáltatási palettát kínálunk a vállalkozók számára. A többféle tanácsadáson, program lehetőségen és terembérleti kínálaton felül közösségi iroda is vagyunk, ami kiemeli az RV17 Irodát a vállalkozásfejlesztési helyszínek közül.

A különböző szolgáltatás típusok egyes részleteiről, a gyakran felmerülő és újra ismétlődő kérdésekről a GYIK fülön olvashat. Ez akkor lehet érdekes, ha még nem járt nálunk, sőt egyáltalán nem ismeri a közösségi és vállalkozásfejlesztési irodák jellemzőit. Itt megtudhatja azt is, hogy van-e ingyenes tanácsadásunk vagy programunk, és lehet-e irodát bérelni nálunk? Az is kiderül, hogy milyen feltételekkel bérelhet nálunk asztalt, és kaphat-e kedvezményt a bérleti díjból. Az irodai nyitvatartáshoz képest sokkal hosszabb időben rendelkezésre álló közösségi irodánk vajon hétvégén is elérhető, és csak vállalkozóként vehetők igénybe a szolgáltatások?

Ha még nem ismeri a válaszokat, és érdeklik ezek e kérdések, látogasson el honlapunkra, a GYIK (gyakran ismételt kérdések) fülön kedve szerint válogathat majd a témák között, és ha maradt még megválaszolatlan kérdése, írja meg nekünk, hogy bővíthessük a gyakran ismételt kérdések számát!

Elérhetőségeink:  www.rv17.hu +36 1 920 1027 info@rv17.hu.