Egyéb kategória

Aktuális pályázatos téma az RV17 Iroda októberi Üzleti Klubján

Szerző: 2020.10.29. Nincs hozzászólás

A Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda 2020. október 28-án tartott Üzleti Klubján előadónk, Bálint Norbert András a Tender Hunter Kft alapítója, a pályázatokra, mint lehetőségekre hívta fel a figyelmet, mellyel a vállalkozók segíteni és támogatni tudják cégük fejlődését. Megismerhettük a pályázatok főbb csoportjait, valamint, hogy milyen területeken tudunk pályázni általában.

Érintőlegesen szó esett arról, hogy nyertes pályázat esetén mire kell odafigyelni, mik azok az elemek, amiket mindenképp teljesíteni kell majd. Az előadóhoz intézett kérdések már specifikusabbak voltak, akadt aki eszközbeszerzés iránt érdeklődött, de volt aki bértámogatási lehetőségeire volt kíváncsi.

Bár a jelenlegi ciklus 2020. december végén véget ér, de 2021-ben indulnak az új pályázatok!

Addig is lehetősége van a vállalkozóknak a BVK Mikrohitel által nyújtotta lehetőségekkel élni, mely programot Nagy Mária, a BVK finanszírozási menedzsere ismertetett a jelenlévőkkel. Rákosmente Önkormányzata és a BVK által 2017-ben elindított program keretein belül a rákosmenti vállalkozók kiegészítő kamattámogatást kapnak a hitel igénybevételekor.