Egyéb kategória

Kormányintézkedésre harmonizáló új nyitvatartási rend az RV17 Irodában

Szerző: 2020.11.10. Nincs hozzászólás

2020. november 10-e éjféltől a Kormány több új, rendkívüli intézkedést vezet be Magyarországon. Ezek közül két kormányintézkedés, mely szerint szerdán 0 órától az este 8 és reggel 5 közötti időszakban kijárási tilalom lép életbe, ezzel összefüggésben az üzletek, fodrászatok, egyéb kisipari szolgáltatók este 7-kor bezárnak, továbbá a rendezvénytilalom a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda nyitvatartását és az irodai életet is szorosan érinti.

A kormányintézkedések szem előtt tartásával a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Iroda nyitvatartását úgy határoztuk meg, hogy este 6-kor zárunk, mely változás visszavonásig érvényes szerdától. Tesszük ezt részben azért, hogy irodánk látogatói és coworkereink kényelmesen hazaérjenek és még egy bevásárlás is beleférjen a 8 órás kijárási tilalom előtt.

Az említett kormányintézkedés-sorozat másik pontja is érinti az Irodát, nevezetesen az általános rendezvénytilalom. Ezzel összefüggésben a meghirdetett és betervezett Vállalkozói Kapcsolatépítő Klubot november 25-én nem tartjuk meg, bár már sok tagunk várta és be is regisztrált előzetesen népszerű programunkra.

Amit továbbra is tudunk biztosítani – természetesen a coworking mellett – az a személyes tanácsadás és a terembérlés. A jogi, adózási tanácsadások a megszokott rendben, folyamatosan foglalhatóak, tárgyalóbérlés tekintetében ebben az átmeneti időszakban például a videokonferencia lehetőségére is ideális a kisebb termünk, hiszen biztosítjuk a kulturált, rendezett irodai környezeti hátteret. 

Bízunk benne, hogy a megszorítások betartásával hamar túlleszünk a járvány második hullámán és újra a megszokott szolgáltatásaink széles skáláját tudjuk Önöknek nyújtani, de addig is próbáljuk megtartani azokat a lehetőségeket, melyekkel még így is tudjuk helyi vállalkozóinkat segíteni vállalkozásuk lendületben tartásában.