Egyéb kategória

Nyílt Nap – 2021. október 13.

Szerző: 2021.10.18. Nincs hozzászólás

A Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Irodában négyéves nyitva tartásunk alkalmából, hagyományosan októberben, Nyílt Napot tartottunk.

Délelőtt ingyenes energetikai tanácsadáson és jogi tanácsadáson vehettek részt, az előzetesen regisztrált résztvevőink. Délután, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány mikrohitel tanácsadása és az adó – könyvelési tanácsadás következett. Az ingyenes tanácsadásokra szinte minden helyünk elkelt, és különböző kérdéseikkel bátran fordulhattak Irodánk szakértőihez a részvevők.

 

A nap végén egy kerekasztal beszélgetésen tanácsadóink és a megjelent vállalkozók folytattak eszmecserét arról, hogy milyen eredményeket ért el az iroda eddig, illetve milyen új szolgáltatásokkal lehetnénk még hatékonyabbak a vállalkozók számára történő segítségnyújtásban. A beszélgetés után levetítettük az RV17 Irodában készült kisfilmet, amelyben vállalkozó ügyfeleink mutatkoztak be, és meséltek arról, hogy milyen szolgáltatásokat vettek igénybe eddig, miben tudott segítséget nyújtani számunkra az RV17 Iroda, mely területeken tervezik egyéb szolgáltatások igénybevételét.

 

Akár egy vállalkozásban, nálunk is fontos a folyamatos megújulás és a töretlen lelkesedés. Új célok vannak, és jönnek! Többek között, hogy további alkalmakat és lehetőségeket találjunk a vállalkozók támogatására, újabb célcsoportokat szólítsunk meg.

 

Érdemes figyelni honlapunkat és facebook oldalunkat!  2022-ben is az állandó tanácsadások mellett, tematikus workshopokat és egyéb rendezvényeket tervezünk, nemcsak az induló vállalkozók, de a már működő vállalkozások számára is.