Egyéb kategória

Kisállattal nyaralni? – Tippek és ötletek nem csak vállalkozóknak

Szerző: 2023.06.26. Nincs hozzászólás

Akár vállalkozók vagyunk, akár munkavállalók nyaralásunk idejére bizony időben és körültekintően kell szerveznünk a családi kikapcsolódást és pihenést, ha kisállatunk van.

Amennyiben nem vagyunk olyan szerencsések, hogy van egy barátunk vagy családtagunk, aki befogadja kis kedvencünket, érdemes az indulás előtt alaposan átgondolni, mennyire szocializált kisállatunk, és amennyiben kevésbé barátkozó, visszahúzódó, érdemes más lehetőséget is számba venni (pl: kisállat hotel), hogy a pihenés mindenkinek feltöltődést jelentsen. Szerencsére egyre több szálloda „állatbarát”, viszont megérkezéskor érdemes mindent alaposan tisztázni.

Pontosan mit is jelent ez?  Van, ahol a kanapékra, fotelekre nem ugorhat fel a kisállat, van, ahol közös teret jelölnek ki, ahol szabadon játszhatnak kedvenceink. Ne felejtsük otthon az oltási kiskönyvet sem, legtöbb helyen, már a recepción kérik a bemutatását! Ha olyan programot tervezünk, ahova nem tudjuk magunkkal vinni kisállatunkat, érdemes boxot is vinni az utazásra, szálláshelyre. Otthoni játékokat, plédet se felejtsük otthon, mindez a praktikusságon túl, megnyugvást, otthon-érzetet biztosít! Amennyiben tudjuk, hogy a programjaink között szerepelni fog közösségi program is (pl: koncert, étterem) feltétlenül tegyünk be szájkosarat is!

Kisállattal vagy anélkül kívánunk mindenkinek nagyon kellemes nyaralást, kikapcsolódást, feltöltődést!