Egyéb kategória

Vállalkozásindítók az RV17-ben

Szerző: 2023.10.12. Nincs hozzászólás

Az iroda fennállása óta számos vállalkozás elindításánál nyújtottunk segítséget, mind tanácsadásainkkal, mind coworkereink, asztalbérlőink körében. Sok lelkes fiatallal találkoztunk, akik legyen szó informatikáról, rendszertámogatásról, szerkesztési munkákról, megtalálták számításukat a vállalkozói létben. Annak ellenére, hogy távolabb vagyunk a lüktető fővárostól, a lendület itt a XVII. kerületben is motorja egy kisebb egyéni vállalkozás létrehozásának. Több szakma képviselője kért tőlünk tanácsot, voltak itt burkolók, vagy a szépségipar képviselői, de sok könyvelő, ügyvéd  az egyéni vállalkozói szektorból is megfordult már nálunk. Webdesignerekkel és kereskedő cégekkel, vagy koordinátorokkal, mediátorokkal, de folyamatmenedzserekkel is találkoztunk, a teljesség igénye nélkül.

Éppen ezért, ha van egy egyedi ötletünk, amivel ki tudunk tűnni, akkor biztos, hogy helyünk van a vállalkozói szférában!

Akár egy adott élethelyzet is megadhatja a kezdő lökést, nagyon sok anyuka választja gyermeknevelés mellett az önálló saját vállalkozás beindítását. Lehet az például egy virtuális asszisztensi munkakör, de saját kreatív oldalunk is kiteljesedhet például egy webáruházi kereskedés beindítása által.

Ha az ötlet megvan csak a kezdeti bizonytalanság hátráltatja, akkor jöjjön el és tudjon meg többet egy vállalkozás elindításáról!
Használja ki az RV17 iroda által szervezett előadásban rejlő lehetőségeket, és hallgassa meg adótanácsadónk jótanácsait!

Vállalkozásindítás Szakmai Workshop – 2023. október 25-e 17:00.
Részvételi díj: 5000 Ft. Regisztráció: info@rv17.hu.
Érdeklődni a 920-1027-es telefonszámon lehet munkatársainknál!