Egyéb kategória

Nagy az érdeklődés a vállalkozói mikrohitelek után

Szerző: 2024.02.01. Nincs hozzászólás

A vállalkozók egymásnak adták a kilincset január 31-én az RV17 Irodában. A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvánnyal (BVK) közösen szervezett Mikrohitel Tanácsadói Napon déltől 18 óráig fogadtuk az egyéni konzultációra bejelentkezett ügyfeleket. Nagy Mária, a BVK ügyfélkapcsolati vezetője miután megismerte a vállalkozásokat, személyre szabott és vállalkozásra illesztett hitelkonstrukciókat mutatott be az érdeklődőknek. A sokféle és igen kedvező lehetőségek beruházási, forgóeszköz és szabadon felhasználható likviditási hitelek, melyek forráshiányra, anyag- és marketingköltségekre is fordíthatók.

„A jelentkezők évek óta alulról építkező kisvállalkozások, akik nem félnek segítséget kérni. Ők azok, akik a válság idején megkapaszkodnak, és ha jól forgatják be az igényelt hiteleket, meg fognak tudni erősödni a következő évekre, és ezáltal jelentős versenyelőnyre tesznek szert.” – értékelte a napot a hitelszakértő.

Tekintettel a konzultációs nap nagy sikerére, az RV17 Iroda tavaszra is tervez egy hasonló, ingyenes programot a vállalkozók számára. Ha szeretné bebiztosítani a helyét, már most érdeklődhet időpontok után elérhetőségeinken: info@rv17.hu vagy +36 1 920 1027. Kövessen bennünket, hogy időben értesüljön a lehetőségekről!

#vállalkozóihitelek #mikrofinanszírozás #vállalkozásfejlesztés #rv17 #ingyenesegyénikonzultáció