Egyéb kategória

Vállalkozóként együtt vagy egyedül?

Szerző: 2024.02.06. Nincs hozzászólás

A vállalkozók egy nagyon különleges embercsoport. Bátrak, kezdeményezők, innovatívak, de sokszor magányosak. Emiatt hívtuk életre irodánkban a Vállalkozói Klubot. Kezdetben az üzleti kapcsolatok kiépítésének elősegítése volt a cél. Ma már ez eggyel hátrébb kapott helyet, és inkább az önfejlesztésre tesszük a hangsúlyt.

Horváth András tréner, klubvezető minden alkalommal egy vállalkozókat érintő problémával érkezik, amit aztán minden oldalról megvizsgálunk majd, és a közös feladatok során nagyon szerteágazó, sokszínű megoldóképletet fogunk kapni.

A vállalkozók között is különböző személyiség típusokat ismerhetünk fel. Ha elszánjuk magunkat arra, hogy akár üzleti érdek nélkül is meghallgassuk vállalkozó társainkat, értékes gondolatokra, sőt barátságokra is szert tehetünk.

Az idei év tematikájában továbbra is a belső építkezés van a középpontban, ezért a február 21-i Vállalkozói klub vendég előadója Kovács (Mesélő) Ági meseterapeuta lesz majd. Egy tanmesén keresztül kiscsoportos és egyéni gyakorlatok segítségével tesszük még hatékonyabbá a foglalkozást, miközben a vállalkozók életét érintő legfontosabb tényezőket vesszük célba. A klub végére a várakozásainknak megfelelően mindenki megtalálja majd a számára legjobb megoldási lehetőséget.

Ha szívesen részt vennél a rendezvényen, várjuk előzetes regisztrációdat a 920 1027 telefonszámon! Kávéval és teával kedveskedünk a számotokra. A kétórás program díja 3.000 Ft.

www.rv17.hu

#vállalkozóiklub #csináldjobban #együttkönnyebb