Egyéb kategória

Megújul a Vállalkozói Klub

Szerző: 2024.02.12. Nincs hozzászólás

Eheti bejegyzésünkben az RV17 Vállalkozói Klub szakmai vezetőjének, Horváth Andrásnak tájékoztató, meghívó levelét közöljük az idei programokat érintő újdonságokkal kapcsolatban:

Kedves Klubtagok!

Talán egyre többen hallottatok már róla, hogy az idei évtől a Vállalkozói Klubban havonta érkeznek majd előadók, és az előadás tartalmát közösen dolgozzuk fel a program során. Szakmai ismereteimmel azon leszek, hogy mindenki olyan eszköztárral bővítse a tudását, amit a saját életében és a vállalkozásában is tud majd kamatoztatni.

Elképesztően izgalmas témákat fogtok hallani. Az idei évben az első alkalom 2024. február 21-én, szerdán lesz, amikor Kovács Mesélő Ági meseterapeuta érkezik az RV17 közösségi iroda rendezvényére. Hivatása során segít a mesék útján eltalálni saját, kiapadhatatlan belső forrásunkhoz, amelyből táplálkozhatunk, tetterőt és pozitív életszemléletet nyerhetünk. A mesék mintájára megfogalmazhatjuk saját történetünket is, mely hiteles énközlést, és eredményes kommunikációt tesz lehetővé számunkra a munkánk során is.

 

„Mióta ember él a földön, azóta mesél – magáról, másokról, a világról és lényegéről. A történeteknek erejük van – üzenetet közvetítenek, pozícionálnak, megkülönböztetnek és érdeklődést keltenek – amelyet hatékonyan alkalmazhatunk vállalkozásunk, szolgáltatásunk javára is.” – ebben kalauzol el minket Kovács Ágnes marketing szakember és meseterapeuta.

 

 

A márciusi, áprilisi, és májusi előadásokról is fogok írni előzetesen, de azért annyit engedjetek meg, hogy már most elmondjam: beszélni fogunk a generációs különbségekről, és hogy hogyan kezeljük őket a munkahelyen, és érkezik majd egy előadó, aki a mindennapi digitális biztonságunk fontosságáról fog majd mesélni. Az a célom, hogy hasznosan, jó hangulatban töltsük el ezt az időt közösen, közben pedig fejlődjünk és építsük egymást és önmagunkat.

Gyertek el minél többen, szerintem nagyon izgalmas lesz mindegyik alkalom. Sok szeretettel várunk mindenkit az RV17-ben 2024. február 21-én, szerdán 17 órakor. Ha szeretnéd előre jelezni, hogy jössz, azt kérlek, hogy az info@rv17.hu e-mailen tedd meg, ezzel sokat segítesz az irodának az előkészületekben.

Köszönettel,

Horváth András klubvezető

 

 

www.rv17.hu info@rv17.hu +36 1 920 1027

#vállalkozóiklub #rv17 #építemavállalkozásom