Egyéb kategória

Összefoglaló – Vállalkozói Klub 2024.05.29.

Szerző: 2024.05.31. Nincs hozzászólás

A nyári szünet előtti utolsó Vállalkozói Klub a virtualizáció, online kommunikáció, kiszolgáltatottság, kockázatok és az erre adott válaszok
témaköreit járta körbe.

Előadónk Eőry Csaba Örs volt, aki a mindenkit érintő és talán nehezen megfogható adatvédelem témakörével kezdett. Az előadás során kitért az internet használat során felmerülő kockázatokra és veszélyforrásokra is. Fontos a digitális személyvédelem tudatos szemlélete, a megfontolt eszközválasztás és a digitális megoldások felelősségteljes alkalmazása is. A generációs különbségekből adódóan az idősebb korosztály védelméről is külön szó esett. A jogszabályok helyes alkalmazásán túl talán sokunkban felvetődtek morális kérdések is a téma kapcsán.

Mint minden alkalommal, a résztvevőknek lehetőségük volt személyesen is kérdezni az előadótól, továbbá egymás között is kötetlen beszélgetések alakulnak ki az éppen aktuális téma kapcsán. Minden egyes klubesemény egyúttal közösségi élmény is, ha nyitottak vagyunk saját problémáink megvitatására – ez az az hely, ahol ezt bárki megteheti. Szívesen látjuk a vállalkozói szektor bármely résztvevőjét klubeseményeinken.

Következő rendezvényünk szeptemberre várható.

Tájékoztatás/jelentkezés: info@rv17.hu.