Egyéb kategória

Munka nyáron

Szerző: 2024.07.01. Nincs hozzászólás

 Nyáron dolgozni? Sajnos legtöbbünknek muszáj. De, ha már muszáj, próbáljuk a leginkább elviselhetővé tenni.

Hatékony időbeosztással, szervezéssel igyekezzünk elkerülni azt, hogy a napközbeni legnagyobb hőségben kelljen meghozni a legkomolyabb döntéseket. A reggeli órákban, amikor kellemesebb az időjárás, talán a gondolatok is könnyebben érkeznek. Lehetőség szerint hűvösebb, klímával ellátott helyiségeket válasszunk munkavégzésre.

Fokozottan figyeljünk a kellő folyadékbevitelre, nehogy munka közben kiszáradjunk. Étkezéskor inkább a könnyű, gyorsan emészthető ételeket fogyasszuk, nagy melegben fontos a sok gyümölcs és zöldség fogyasztása is. Együnk többször kevesebbet, hogy ne terheljük túl a szervezetünket.

Ha pihenőnapunk van, vagy szabadságon vagyunk, ténylegesen kapcsolódjunk ki! Hagyjuk a munkát a dolgozó kollegákra. Amennyiben vállalkozóként egyedül dolgozunk, a pihenőnapokon ténylegesen pihenjünk! A testnek és a szellemnek is szüksége van a teljes pihenésre, megújulásra, hogy a szabadság letelte után frissen, energikusan térjünk vissza a munkába. 

Az RV17 közösségi iroda a nyár folyamán rövidített nyitvatartással reggel 8-tól délután 17 óráig minden szolgáltatással (asztalbérléssel, irodatechnikai szolgáltatásokkal, előzetes időpontegyeztetés után tanácsadásokkal) várja a vállalkozókat, üzleti terembérlés esetén az igényekhez igazodva!

www.rv17.hu

#rv17 #nyárinyitvatartás #közösségiiroda #szolgáltatások #terembérlés